Logo Universiteit Utrecht

Strategic Plan 2016 – 2020

Nieuws

Bekijk het nieuwe Strategisch Plan

Op 5 september 2016 is tijdens de Opening Academisch Jaar het Strategisch Plan 2016 – 2020 (pdf) van de Universiteit Utrecht gepresenteerd.

Het plan is het afgelopen jaar tot stand gekomen met inbreng van veel medewerkers, studenten, medezeggenschap en ons omringende partners. Die input is van wezenlijk belang: de toekomst van de universiteit maken we immers samen. De komende jaren biedt dit document meer dan voldoende inspiratie en kansen om ook in de nabije toekomst het onderwijs en onderzoek aan onze universiteit verder te brengen. In gezamenlijkheid met medewerkers, studenten en externe relaties. Wij kijken ernaar uit!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *