Strategic Plan 2016 – 2020

Agenda

7 december 2015
10:00 - 12:00
Academiegebouw, Aula, Domplein 29, Utrecht

Debat onderwijs

Wat maakt dat studenten kiezen voor de Universiteit Utrecht? Wat maakt de universiteit uniek en waar zouden we de komende jaren aan moeten werken om ervoor te zorgen dat de gemotiveerde studenten kiezen voor Utrecht? Waar loop je tegen aan in je studie, en wat zou jij veranderen als je een dag lid zou zijn van het College van Bestuur?

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.

Een reactie to “Debat onderwijs”