Logo Universiteit Utrecht

Strategisch Plan 2016 – 2020

Agenda

10 december 2015
16:00 - 18:00
Ruppertgebouw, zaal 114, Leuvenlaan 21, Utrecht

Debat menselijk kapitaal

Met meer dan 6.000 medewerkers zorgen we binnen de Universiteit Utrecht voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Om dit te bereiken besteden we als werkgever aandacht aan leiderschap op elk niveau en maken we ruimte voor de ontwikkeling van de talenten van medewerkers. Maar blijven leiderschap en talentontwikkeling ook de belangrijke onderwerpen voor de toekomst? Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over ons Menselijk Kapitaal: welke ambities op dit vlak horen bij onze universiteit in de 21ste eeuw? Welke thema’s mogen niet worden gemist? Graag horen wij jouw mening hierover.

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.