Logo Universiteit Utrecht

Strategisch Plan 2016 – 2020

Agenda

2 november 2015
13:00 - 15:00
Universiteitsbibliotheek, Boothzaal, Heidelberglaan 3, Utrecht

Debat veerkrachtige organisatie

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de vraag wat de ontwikkelingen in Nederland en mondiaal betekenen voor de interne organisatie binnen de Universiteit Utrecht. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en er wordt steeds meer gevraagd van universiteiten. Wat betekent dit voor de manier waarop we onze organisatie inrichten en hoe we met elkaar samenwerken?

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.