Logo Universiteit Utrecht

Strategisch Plan 2016 – 2020

Agenda

10 december 2015
17:00 - 19:00
Universiteitsbibliotheek, Boothzaal, Heidelberglaan 3, Utrecht

Debat onderwijs

De universiteit staat er goed voor, maar de wereld verandert snel en dus kunnen ook wij niet stil staan. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van onderwijs voor de komende twintig jaar? Waar moeten we mee aan de slag om mee te gaan met de tijd en studenten en de universiteit toekomstbestendig te maken?

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.

2 reacties to “Debat onderwijs”