Logo Universiteit Utrecht

Strategisch Plan 2016 – 2020

Agenda

29 oktober 2015
09:00 - 11:00
Janskerkhof 12, Molengraaffzaal, Utrecht

Debat duurzame bedrijfsvoering

De universiteit investeert al jaren in een duurzame bedrijfsvoering. Zo werken we aan onze ambitie om in 2020 50% van het energieverbruik uit duurzame bronnen te halen. Maar ook huisvesting, mobiliteit, afval, water en IT spelen een rol. Welke ambities op het gebied van duurzaamheid zou onze universiteit moeten nastreven? En welke doelstellingen hebben prioriteit?

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.